YASENKA OMNIFLEX FLEXVITAL 500 ml tekući dodatak prehrani 2 plus 1 gratis na 20% popusta
 

Uvjeti dostave

Dostava se vrši na području Hrvatske.

Dostava za sve narudžbe u vrijednosti iznad 80 eura je besplatna za područje cijele Hrvatske.

Trošak dostave za narudžbe manje od 80 eura iznosi 4 eura za cijelu Hrvatsku.

*PDV  je uključen u izražene cijene dostave.

Ukoliko kupac odabere plaćanje paketa pouzećem, dostava iznosi 5 eura.

Proces i vrijeme dostave

Dostavu izvršavamo mi osobno (naše dostavno vozilo) za narudžbe u našoj okolici ili ugovorni partner GLS.

Uobičajeno vrijeme dostave za područje Hrvatske je u roku od  3 do 7 radnih dana za narudžbe izvršene radnim danom. Za narudžbe izvršene petkom iza 11:00 sati te tijekom vikenda i blagdana rok dostave je 3 do 7 radnih dana od početka prvog sljedećeg radnog dana. Navedeni rok dostave računa se od trenutka kada je primljena uplata. U slučaju dostave na otoke (Hrvatska), zbog logističkih ograničenja, dostava se vrši u roku od 3 do 10 radnih dana, ovisno o lokaciji.

Ako želite dogovoriti poseban termin dostave, molimo Vas da to navedete prilikom narudžbe u polje „Napomena“ kako bismo mogli Vašu želju prenijeti dostavnoj službi. Daljnje mogućnosti s Vama će direktno dogovoriti naš ugovorni partner.

Svi proizvodi bit će zaštićeni i zapakirani u kvalitetnu transportnu ambalažu tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Nakon otpreme Vaše narudžbe primit ćete e-mail poruku s brojem pošiljke i uputama za praćenje kako biste u svakom trenutku mogli provjeriti gdje se trenutno nalazi Vaš paket.

U slučaju da kupljeni proizvod nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo Vas obavijestiti i dogovoriti eventualni novi rok isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora i povrat sredstava.

U slučaju bilo kakvih pitanja rado ćemo Vam pomoći. Slobodno nam se obratite na e-mail adresu:  webshop@ljekarne-pharmad.hr ili na broj 099/489-1210.