Kupite na našoj web stranici za minimalan iznos od 99,00 eura i osvojite BESPLATNU EKO PLATNENU TORBU!
 

O nama

Zdravstvena ustanova Ljekarne PharmAD osnovana je 2018 godine. Poslujemo na četiri lokacije u okolici Zagreba i rastemo i razvijamo se iz godine u godinu.

Bavimo se opskrbom lijekova, medicinskih i homeopatskih proizvoda, dječje hrane i dijetetskih proizvoda te opskrbom kozmetičkih i drugih sredstava za zaštitu zdravlja koji su određeni općim aktima Hrvatske ljekarničke komore.

U mogućnosti smo ponuditi i lijekove koji nisu registrirani u Republici Hrvatskoj uvozom na privatni liječnički recept.

Čestim usavršavanjima educiramo svoj tim kako bi njihov svakodnevni rad u pružanju ljekarničkih usluga bio na najvišem nivou.

Naš stručni tim pružit će vam svu potrebnu ljekarničku skrb. Stojimo vam na raspolaganju za sve vrste savjetovanja vezano za propisivanje odnosno pravilnu primjenu lijekova, medicinskih, homeopatskih i dijetetskih proizvoda. Kroz komunikaciju sa našim pacijentima potičemo ih na donošenje zdravih odluka koje bi im mogle poboljšati kvalitetu i način života, a ujedno ih potičemo na educiranje o prevenciji raznih bolesti.

Kako bi se dodatno približili svim našim kupcima i pacijentima omogućili smo im posebne pogodnosti uz našu karticu vjernosti.

Imajte povjerenja u našu profesionalnost i stručnost, postanite i vi dio naše priče jer nam je svatko od vas jednako važan.