Kupite na našoj web stranici za minimalan iznos od 99,00 eura i osvojite BESPLATNU EKO PLATNENU TORBU!
 

Načini plaćanja

Izražene cijene u kunama uključuju PDV i jednake su za sve vrste plaćanja.

Za Vašu sigurnost i optimalno iskustvo kupovine pripremili smo sljedeće 3 vrste plaćanja:

1. Plaćanje karticama

Plaćanje karticama vrši se uz najmodernije standarde u zaštiti podataka u suradnji s ugovornim partnerom Corvus Pay. Narudžbu je moguće platiti samo jednokratno. Opcija plaćanja karticama dostupna je za isporuke na teritoriju Hrvatske.

Jednokratno plaćanje karticama

Plaćanje je moguće izvršiti karticama MasterCard, Maestro, VISA, Diners.

2. Bankovna transakcija

Plaćanje bankovnom transakcijom vrši se uplatom na račun tvrtke Ljekarne PharmAD.

Podatke za uplatu dobit ćete prilikom odabira ove vrste plaćanja. Uplata se može izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom.

Podaci za uplatu na transakcijski račun su:
Ljekarne PharmAD, Zagrebačka 99, Prigorje Brdovečko
IBAN: HR33 2360000 1102693642
BANKA: ZAGREBAČKA BANKA
Poziv na broj: 00 - broj narudžbe

Vaša narudžba će biti isporučena kada uplata sjedne na naš račun.

3. Plaćanje pouzećem 

Plaćanje pouzećem omogućava Vam da iznos narudžbe platite prilikom dostave na adresu koju ste naveli kao adresu dostave. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo gotovinom dostavljaču prilikom same isporuke.  Ukoliko primatelj nije bio u mogućnosti primiti pošiljku na adresi dostave, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke. Plaćanje pouzećem za iznose koji ne podliježu besplatnoj dostavi (ispod 80 eura) plaćaju se 5 eura po paketu.

VISOKI STUPANJ SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA

Corvus Payment

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web-preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima čuvajući ih pritom potpuno sigurnima.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u Vaši Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmom. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za online plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to, održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.