Kupite na našoj web stranici za minimalan iznos od 99,00 eura i osvojite BESPLATNU EKO PLATNENU TORBU!
 

EUCERIN SUN ALLERGY PROTECT GEL-KREMA SPF50+ 150ML

  • 28,45€ 214,36kn

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice i kožu sklonu alergiji. Štiti od alergija na sunce i oštećenja kože uzrokovanih suncem.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: EUCERIN

Tagovi:  zaštita od suncavisoki SPFkrema za lice


EUCERIN SUN ALLERGY PROTECT GEL-KREMA SPF50+ 150ML

Visoka razina zaštite od sunca za lice i tijelo

 Napredna spektralna tehnologija: zaštita od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti

 Za kožu sklonu alergiji na sunce

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice i kožu sklonu alergiji. Štiti od alergija na sunce i oštećenja kože uzrokovanih suncem.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija: nudi visoki faktor UVA/UVB zaštite i HEVIS zaštiteAlfa-glukozil-rutin pomaže u sprečavanju alergija uzrokovanih suncem kao što je PLE

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, no visokoenergetski vidljiva svjetlost (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnje naprezanje kože.

Eucerin krema-gel za zaštitu kože od alergija na SPF 50 je krema za zaštitu lica i kože od sunca i posebno formulirana za kožu sklonu alergijama od sunca kao što je polimorfna svjetlosna erupcija (PLE)Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre1 za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Također sadrži alfa-glukozil-rutin koji pomaže u sprečavanju alergija od sunca kao što je PLE.

Kako bi se smanjio rizik od iritacije kože, ne sadrži parfem, a ova nemasna i neljepljiva krema-gel brzo se upija i otporna je na vodu.

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!