YASENKA OMNIFLEX FLEXVITAL 500 ml tekući dodatak prehrani 2 plus 1 gratis na 20% popusta
 

A - YASENKA MINI MIX BOX 2: ELEGANCE X2, ACTIVE BODY, HAIRBOOST (PLUS POKLON IZNENAĐENJA)

 • NC 30 dana: 145,50€
 • 101,85€

Više od brige za kožu.

Dodaj u listu želja

Usporedi

Dostupnost: Dostupno

Dobavljač: YASENKA

Tagovi:  yasenkacollagenhidratacija i elastičnost kožebore


A - YASENKA MINI MIX BOX 2: ELEGANCE X2, ACTIVE BODY, HAIRBOOST (PLUS POKLON IZNENAĐENJA)

PAKET UKLJUČUJE:

 • ELEGANCE X 2 KOMADA
 • ACTIVE BODY X 1 KOMAD
 • HAIRBOOST X 1 KOMAD

 

DODATNA POGODNOST PRI KUPNJI PAKETA:

 • POKLON IZNENAĐENJA :-)

 

YASENKA SKINAGE ELLEGANCE 500 ML 

 • Kombinacija kolagena, MSM-a, ekstrakta zelenog čaja, Q10,  hijaluronske kiseline i vitamina B kompleksa hrani kožu iznutra, revitalizira umoran ten, sprječava upalne procese, smanjuje nastanak tamnih mrlja, podiže energiju i osigurava detox efekt.
 • Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nestankom bora.
 • Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne.
 • Klinički je dokazano da uzimanje 10 g Naticol hidroliziranog morskog kolagena kroz šest tjedna smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.
 • Kombinacija sastojaka koja osigurava vašoj koži bržu obnovu, štiti stanice od oksidativnog stresa, smanjuje bore, revitalizira i hidratizira, povećava energiju i vrača mladenački izgled.
 • Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.
 • Finog je okusa crne trešnje

YASENKA ACTIVE BODY SKINAGE 500 ML 

Namjena:  Aktivacija metabolizma, Celulit, Detoks jetre, Masne naslage

Sastojci Bromelain, Ekstrakt artičoke, Ekstrakt breze, Ekstrakt crne rotkve, Ekstrakt maslačka, Ekstrakt mate čaja, Ekstrakt sikavice, Papain

YASENKA HAIRBOOST SKINAGE 500 ML

Kombinacija Cynateine HNS, Vitamina B komplexa i cinka. Keratin je glavni gradivni element kose i noktiju te čini 80% kemijskog sustava vlasi. Keratin koji izgrađuje kosi i nokte sastavljen je od aminokiselina koje su povezane u alfa uzvojnicu. Sadrži veće količine aminokiseline cisteina koje se povezuju disulfidnim vezama i tvore cistin. Dvostruke veze poprečno povezuju lance keratina. Broj veza ovisi o vrsti kose, a veći broj osigurava bolju čvrstoću i oblik kose te otpornost na kemikalije i mehanička oštećenja Tekući oblik keratina osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kose.

YASENKA SKINAGE COLLAGEN ADVANCED 500 ML 

ombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nestankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne. Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN ADVANCED osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože. Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

 

Recenzije

Nema recenzija za taj artikl.

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!